O NAMA

U Fair Play školi fudbala neguje se zdrav sportski duh, gde deca kroz igru i zabavu, uz pažljivo osmišljen plan i program, uče o osnovama fudbalskih veština i fer pleja

Ko smo

Stručni tim Fair Play – a čine mladi, sposobni i kvalifikovani ljudi, koji svaki trening koriste kao priliku da prenesu svoje znanje koje su stekli igranjem fudbala, kao i iz svoje fudbalske prakse u radu sa najmlađim uzrasnim kategorijama. Naši motivisani treneri se trude da se neprestano usavršavaju kroz razne obuke i seminare, i da novostečena znanja primene u trenažnom procesu, uz individualni pristup svakom igraču.

Šta radimo

Velika pažnja se posvećuje osnovnim psihološkim i socijalnim potrebama dece od 5. do 12. godina. Cilj je da se kroz fudbalsku igru formira pravilno shvatanje fudbala i fer- pleja, kao i trajno podsticanje dece da fudbalske aktivnosti postanu deo njihovog svakodnevnog života.

Zašto to radimo

Zato što volimo fudbal i želimo da ga približimo deci. Prednosti fudbala (sporta) su mnogobrojne. Put sporta je put koji vodi ka zdravom telu, u kome raste zdrav duh. To je dugačak put na kome se deca edukuju, razvijaju i osamostaljuju.

Pogledajte gde treniramo

Plan i program treniranja

Program škole fudbala je prilagođen pravilnom razvoju dece. Poseban akcenat se stavlja na razvoj fizičkih sposobnosti u senzitivnim fazama razvoja.Naš program je koncipiran tako da na zanimljiv način, kroz igru i zabavu pomogne deci da razviju svoje fudbalske (sportske) potencijale.Akcenat u radu usmeren je ka osnovnim fudbalskim znanjima i sposobnostima koje se ogledaju u veštini baratanja loptom ili specifičnom osećaju za loptu i razvoju intelektualnih sposobnosti koje se ispoljavaju kroz rešavanje situacija koje se pojavljuju u veoma dinamičnoj fudbalskoj igri.

Upoznajte naše trenere

Darko Cvijic

Darko Cvijić

Trener kordinator

Ristic Dejan

Ristić Dejan

Trener kordinator

Marko Kapetanovic

Marko Kapetanović

Trener

Arsic Bosko

Boško Arsić

Trener

Hajde, pridružite se, čekamo vas!

„Put od hiljadu milja kreće jednim korakom“.

Kineska poslovica